Tiina Siironen Visions

Suunnitteluprojektin eteneminen

– Ilmainen alkukartoitus 

– Tarjous

– Sopimus ja aikataulu

– Luonnos

– Valmis suunnitelma käyttöösi

Palvelut

Koti

Tiina Siironen Visions toteuttaa sisustussuunnittelua kodin jokaiseen tilaan. Tarkoituksena on tuottaa asiakkailleen esteettisesti miellyttäviä, toimivia sekä aikaa kestäviä koteja ammattitaidolla sekä kustannustehokkaasti aina asiakkaan tarpeisiin. Tiina Siironen Visions pyrkii ottamaan huomioon suunnittelussa ekologisuuden sekä käyttämään mahdollisimman paljon biofiilistä suunnittelua.

Palveluihin kuuluu

Tila

Tiina Siironen Visions toteuttaa myös tila- ja sisustussuunnittelua yrityksen toimitiloihin ja erilaisiin palvelualan pk-yrityksiin ja liikkeisiin. Kuten esimerkiksi myymälät, kauneushoitolat ja kampaamot sekä showroomit, Pop-Up myymälät ja messuosastot. Tarkoituksena on tuottaa asiakkailleen esteettisesti miellyttäviä, toimivia sekä aikaa kestäviä tiloja ammattitaidolla sekä kustannustehokkaasti aina asiakkaan tarpeisiin. Tiina Siironen Visions pyrkii ottamaan huomioon suunnittelussa ekologisuuden sekä käyttämään mahdollisimman paljon biofiilistä suunnittelua.

Palveluihin kuuluu

Konsultointi

Tiina Siironen Visionsin konsultointipalvelu tarjoaa apua kodin tai tilan pieniin ongelmakohtiin, värimaailmaan ja vaikkapa kalusteiden sijoitteluun tai pohjapiirustuksen tarkasteluun. Konsultointia on mahdollista toteuttaa myös etänä.

2-3h sisustuskonsultointia 250,00 € sis.alv 24%

Konsultointipalvelu on myös mahdollista laajentaa konsultoinnin jälkeen laajemmaksi sisustussuunnitelmaksi. Laajemmassa sisustussuunnitteluprojektissa huomioimme konsultoinnin hinnan sisustussuunnitelman kokonaishinnassa.

Valokuvaus

Tiina Siironen Visions tarjoaa myös valokuvauspalveluita.